English German
Neways

Technologie

Op zoek naar creatieve oplossingen. Oplossingen waarin kwaliteit, standaardisatie, effectiviteit en kostenbeheersing optimaal samengaan. Op zoek naar creatieve oplossingen die grote klantengroepen aanspreken. Micro-elektronica is voor Neways een werkgebied dat zich uitstrekt van chiptechnologie tot complete micro-elektronicasystemen gebaseerd op hybride technologieën.

Een van de kernactiviteiten van Neways is printed circuit board assembly. Niet zo vreemd, want de printplaat vormt de basis van vrijwel alle elektronische producten. Neways heeft meerdere in PCBA gespecialiseerde bedrijven. Daardoor kunnen we voldoen aan de meest uiteenlopende vragen - van gelaagde tot flexibele printplaten, van kleine specialistische series tot zeer omvangrijke.

Kabelsystemen worden alsmaar complexer. Neways biedt u het beste van twee werelden: hoogwaardige klantspecifieke kabelsystemen én high volumeproductie. En dankzij onze productiefaciliteiten in zowel Nederland als Oost-Europa bent u steeds verzekerd van een zo laag mogelijke total cost of ownership.

Neways biedt zijn klanten in de industriële en medische marktsector maatwerk bij de productie en introductie van zeer geavanceerde besturingssystemen. De grote diversiteit en complexiteit van de elektronische en mechanische componenten in dergelijke systemen stellen zeer hoge eisen – en Neways is daar bij uitstek voor toegerust.