English German
Neways

Productie

Neways’ kerncompetenties liggen op het gebied van het produceren van industriële PCBA’s, Hybriden, Kabels en Systemen. Snel reageren op uw behoeftes en het moeiteloos aanpassen van productie- en testfaciliteiten is voor ons een vanzelfsprekendheid. Ingericht om zowel low-tech/high-volumeseries als high-tech/low-volumeproducten te vervaardigen, zorgt Neways steeds voor een zo laag mogelijke total cost of ownership.

Testen
Neways ontwikkelt testprocedures en testmiddelen in eigen beheer en stemt ze af op de productontwikkeling. Door deze combinatie van ontwikkel- en testkennis ontstaat een kwalitatief hoogstaand product en zijn de mogelijkheden voor zero-defectleveringen optimaal. Een hoge first pass yield en lage fieldreturn zorgen daarbij voor minimale garantie- en kwaliteitskosten.

Prototyping
Dankzij de speciale service van onze prototeams wordt uw prototype tijdens het ontwikkeltraject met geavanceerde tools beproefd – ter optimalisatie en verificatie van zowel nieuwe als reeds bestaande producten. Dat leidt niet alleen tot verhoging van de kwaliteit, maar ook tot een essentiële verkorting van de doorlooptijd.

Box-build-services
Naast industriële PCBA-diensten levert Neways box-build-services, waarbij we de assemblageactiviteiten voor uw (sub)module uitvoeren. Producten worden desgewenst klantspecifiek verpakt en plug & play toegeleverd. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot klantspecifieke, productgerelateerde investeringen.

Het beste van twee werelden
Neways biedt u het beste van twee werelden: lage productiekosten dankzij onze vestigingen in Oost-Europa en China plus goede en snelle service dankzij uw accountteam dicht bij huis.