English German
Neways

Engineering

De beschikbare ontwikkeltijd en de levensduur van producten worden steeds korter, terwijl complexiteit en functionaliteit toenemen. Product engineering is dan ook een specialisme waarin kwaliteit, planning en kostenbeheersing een belangrijke rol spelen.

De ontwikkelaars van Neways vertalen met hoogwaardige, professionele software en een directe, pragmatische benadering uw specifieke eisen in productontwerp en productoptimalisering. Zij werken met unieke logistieke software die hen in staat stelt de volledige technische informatiestroom te beheersen - van ontwerp - tot productieproces. Ze maken virtuele ontwerpen van uw product en voeren virtuele designchecks uit vóórdat een product in productie gaat. Zo verbeteren ze niet alleen het kwaliteitsproces, maar verkorten ze tevens de doorlooptijd en verlagen ze de kosten in de productiefase. Dankzij Neways wordt first time right niet slechts een nobel streven, maar werkelijkheid.

EU-richtlijnen 
Vanaf 1 juli 2006 gelden EU-richtlijnen die onder meer het gebruik van loodverbindingen in elektronische en elektrotechnische apparatuur verbieden (RoHS en WEEE). Weet ú bijvoorbeeld welke van de duizenden componenten op een printplaat loodvrij zijn? Het Component Data Intelligence System (CDIS) van Neways biedt u alle relevante informatie en geeft u tevens inzicht in de beschikbaarheid, levenscyclus status en prijsvoordelen van componenten.