English German
Neways

Competences

Een goede vraag zou kunnen zijn: wat kan Neways niet voor u doen?

Een succesvol product begint met een goed idee. Op basis van uw ideeën en in nauwe samenwerking met uw specialisten ontwerpt en ontwikkelt Neways nieuwe producten voor u.

De beschikbare ontwikkeltijd en de levensduur van producten worden steeds korter, terwijl complexiteit en functionaliteit toenemen. De ontwikkelaars van Neways vertalen met hoogwaardige, professionele software en een directe, pragmatische benadering uw specifieke eisen in productontwerp en productoptimalisering.

Besteedt u veel tijd aan producten van gisteren? De huidige marktcondities dwingen ondernemers direct in te spelen op de snel veranderende eisen van de markt. Maar: uw bestaande producten moeten ook doorontwikkeld en in de markt gehouden worden. Die zorg neemt Neways u uit handen.

Supply chain management is een steeds belangrijker concurrentiewapen. Korte levenscycli van producten, hoge omloopsnelheden van voorraden en een korte time to market vragen om een snelle en flexibele leveringsketen die het mogelijk maakt te anticiperen op de grillen van de markt. Neways weet dat en speelt naadloos in op uw supply chain-behoeften.

Goed material management is geen keuze, maar een noodzaak. Neways biedt u de voordelen van omvang en ervaring. Met Neways als logistiek dienstverlener kunt ú zich met een gerust hart concentreren op uw kerncompetenties.

Neways’ kerncompetenties liggen op het gebied van het produceren van industriële PCBA’s, hybriden, kabels en systemen. Snel reageren op uw behoeftes en het moeiteloos aanpassen van productie- en testfaciliteiten is voor ons een vanzelfsprekendheid. Neways biedt u het beste van twee werelden: lage productiekosten dankzij onze vestigingen in Oost-Europa en China plus goede en snelle service dankzij uw accountteam dicht bij huis.

Neways heeft jarenlange ervaring met aftersales. De aftersales diensten van Neways zijn gebaseerd op drie pijlers: repair, logistiek en IT. Samen vormen ze de integrale oplossing voor uw aftersales vraagstukken. De aftersales service overdragen aan Neways is een zorg minder en betekent voor u bovendien: meer tijd om te doen waar ú goed in bent.