English German
Neways

Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur van Neways Electronics International N.V. is als volgt samengesteld:
 
Huub van der Vrande CEO
Adrie van Bragt COO
Paul de Koning CFO

Huub van der Vrande

“Groei is de zuurstof van een onderneming. Groei leidt tot vitaal enthousiasme, innovatie en investeringen - allemaal essentiële onderdelen van het totale bedrijfsproces en het werkklimaat.”

huub_van_der_vrande_02-(1).jpgHuub van der Vrande, geboren op 3 oktober 1955, studeerde bedrijfseconomie en informatica aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na zijn studie ging hij eind 1976 werken bij Volvo Car BV, het huidige NedCar. Van 1976 tot 1987 vervulde hij daar verschillende managementfuncties.

Na zijn carrière bij Volvo Car trad Huub van der Vrande als directeur in dienst bij Neways Electronics BV. In 1995 nam hij de elektronicaonderneming Ripa Electronics BV over. Onder zijn leiding groeide de Ripa Group uit tot een onderneming met 550 werknemers en een omzet van meer dan 100 miljoen gulden. In 2000 bundelden de Ripa Group en Neways Electronics International hun krachten en op 1 november van dat jaar werd Huub van der Vrande benoemd tot directeur en lid van de Raad van Bestuur van Neways. Na de uitbreiding van de Raad van Bestuur in januari 2015 vervult hij de funktie van CEO.

Remuneratierapport Raad van Bestuur
Remuneratierapport
Beloningsbeleid