English German
Neways

Sr. Designer Elektr/Analoge elektronica


Neways Technologies BV - opgericht in 1985 en gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son met een nevenvestiging op het Business & Science Park te Enschede- biedt een combinatie van diensten over de totale product lifecycle van hoogwaardige industriële elektronicatoepassingen. Deze diensten gaan van co-development tot en met sustaining services.

Functiebeschrijving:
Als senior designer elekronica ontwikkel jij in teamverband oplossingen voor de klanten van Neways. Je werkt aan machinebesturingen voor bijvoorbeeld de halfgeleider-industrie, medische apparatuur en elektronen microscopen, in zowel grote als kleine projecten. Vanuit jouw vakmanschap weet je de projectdoelen met de beschikbare middelen te realiseren. Je bent de deskundige op jouw technologisch gebied, waardoor collega’s en klanten op jouw kennis kunnen bouwen en je hen weet te enthousiasmeren. Je werkt samen met collega’s, klanten en partners. Je blijft je continu persoonlijk ontwikkelen en bent in staat feedback te ontvangen en te geven. Je staat voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Tot jouw belangrijkste taken behoren:

 • Opstellen van specificaties en deze reviewen met de klant.
 • Definiëren van werkpakketen voor de uitvoering van projecten.
 • Het opstellen van conceptoplossingen voor offerte- en productiedoeleinden.
 • Het zelfstandig ontwerpen, implementeren, testen en documenteren van hardware.
 • Voortrekker in het projectteam.
 • Overdracht van het technisch dossier aan productie.
 • Onderhouden van contacten met klanten en het uitbreiden van het klantennetwerk.
 • Delen van kennis en opgedane ervaring met collega's.
Wij zoeken:
In deze functie verwachten wij een HBO / WO werk- en denkniveau met ruime ervaring in de beschreven werkzaamheden. Daarnaast verwachten wij dat kandidaten kennis hebben van - en ervaring hebben met:
 • Standaarden (als EMC, IPC, ISO, EN, …),
 • Ontwikkeltechnieken (FMEA, MTBF, …), Engineeringtools (Spice, Matlab, Altium, DXdesigner),
 • Componenten en PCBA productietechnieken,
 • Analoge circuits (Versterkers, filters, ADC en DAC circuits, …)
De werkzaamheden worden in teamverband uitgevoerd, met name in huis, maar eventueel ook op locatie bij onze klanten. Ervaring met klantcontact en het samenwerken in een projectmatige, multidisciplinaire omgeving zijn dan ook zaken die voor ons van belang zijn. Een goed gevoel voor praktische uitvoering, maakbaarheid en toepasbaarheid is voor deze functie noodzakelijk. Tenslotte vragen wij een goede beheersing van Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Persoonlijke eigenschappen: klantgericht en kwaliteitsbewust, ambitieus en enthousiast, communicatief en sociaal vaardig.

 

Wil je kennismaken of meer weten ? Je bent van harte welkom ! Voor functie-inhoudelijke informatie, neem je gerust contact op met Richard Paulissen, recruiter, op 06-54394403. Richard zal je graag uitleggen wat de functie van Sr. Designer Elektr/Analoge elektronica inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Voor solliciteren mail je je motivatie en CV naar richard.paulissen@newayselectronics.com

« Terug naar overzicht