English German
Neways

Senior Systeem Architect

Neways Technologies BV - opgericht in 1985 en gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son met een nevenvestiging op het Business & Science Park te Enschede- biedt een combinatie van diensten over de totale product life cycle van hoogwaardige industriële elektronicatoepassingen. Deze diensten bestaan uit co-development tot en met sustaining services.

Senior Systeem Architect (Enschede)

Profiel:
De gezochte collega voelt zich uitstekend thuis in de wereld van complexe elektronica, waaronder machinebesturingen waarbij motoren, kleppen en andere actuatoren aangestuurd worden op basis van ingestelde parameters en actuele sensor informatie. Dergelijke besturingen worden onder andere toegepast in de halfgeleiderindustrie, voor medische diagnose apparatuur en bij elektronen microscopen.
Om invulling te geven aan deze zware functie verwachten wij dat je relevante technische ervaring kunt inbrengen. Je moet in staat zijn om samen met specialisten optimale technische oplossingen te definiëren voor de gevraagde probleemstellingen.

Functie:

  • Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken
  • Het opstellen van specificaties van gehele systemen of producten en deze reviewen met de klant
  • Het zelfstandig ontwerpen, uitwerken, implementeren, testen en documenteren van hardware, software of mechanica (of combinatie daarvan)
  • Het bieden van technische ondersteuning aan de commerciële afdeling
  • Inhoudelijk trekken van het project; intern (vraagbaak collega’s) en extern (aanspreekpunt klant)

Competenties:

Van een geschikte kandidaat verwachten wij een opleiding op HBO+/WO niveau met ruime ervaring in de beschreven werkzaamheden. Daarnaast verwachten wij dat kandidaten goed onder druk kunnen werken en zelfstandig invulling aan hun functie kunnen geven. De werkzaamheden worden steeds in teamverband uitgevoerd, met name in-huis maar eventueel ook op locatie bij onze klanten. Goede contactuele eigenschappen zijn dan ook een must voor deze functie. De Engelse taal moet in woord en geschrift worden beheerst.

 

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie neem je gerust contact op met Richard Paulissen, recruiter, op 06-54394403.
Richard zal je graag uitleggen wat de functie van Senior System Architect inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways.
Voor solliciteren mail je je motivatie en CV naar richard.paulissen@newayselectronics.com

« Terug naar overzicht