English German
Neways

Productiemanager PCBA

Neways Advanced Applications B.V. (NAA) gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productverbetering, assemblage en onderhoud van hoogwaardige functionele elektronische modules. (high-mix, low-volume). NAA is onderdeel van Neways Electronics International N.V. (Neways), dat eveneens is gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son. Neways is een internationaal opererende leveran-cier van industriële en professionele elektronica. Neways bestaat uit een aantal zelfstandige werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China.

De afdeling PCBA (Printed Circuit Board Assembly) is één van de vijf operationele afdelingen welke activiteiten omvat op het vlak van handmontage en het testen en repareren van PCB’s. Het is de grootste afdeling, er werken momenteel ruim 70 vaste en 25 flexibele krachten welke aangestuurd worden door vijf team-leaders. Deze rapporteren aan de Productiemanager. Binnen de afdeling wordt gedeeltelijk in ploegen-dienst gewerkt, de personele bezetting is flexibel naar gelang klantvraag. Vanwege de interne doorgroei van de huidige functionaris zijn wij op zoek naar een:

Productiemanager PCBA

De functie
In deze functie bent u verantwoordelijk voor de grootste productieafdeling van NAA en zorgt u door een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering voor de juiste output en realisatie van afdelingsdoelstellingen. U geeft leiding aan de afdeling en draagt zorg voor de verdere ontwikkeling van de medewerkers en de afdeling. U bent verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe producten en processen binnen de afdeling PCBA. Als bruggenbouwer zorgt u voor een goede en gestructureerde samenwerking met andere afdelingen binnen NAA. Verder bent u verantwoordelijk voor personele aangelegenheden waaronder in-, door- en uitstroom, coaching, troubleshooting, ziekteverzuimbegeleiding, beoordelings- en functioneringsgesprekken etc. Tevens draagt u zorg voor een veilige werkomgeving en het werken volgens de gestelde regels en procedures. U stuurt een multidisciplinair verbeterteam aan, via welke continue verbeterprogramma’s binnen uw afdeling worden geïnitieerd en geïmplementeerd. U escaleert knelpunten welke niet binnen de afdeling kunnen worden opgelost. U rapporteert aan de Manager Operations en maakt deel uit van het Operationele Management Team.

Profiel
U beschikt over een HBO werk- en denkniveau en een technische of logistieke opleiding. U heeft relevante werkervaring in een logistieke/operationele omgeving, waarbij ervaring binnen de branche als pre geldt. U heeft ervaring met het op basis van lean-principes creëren en borgen van een continue verbetercultuur. U beschikt over aantoonbare leidinggevende capaciteiten en uw stijl van leidinggeven is gepassioneerd, inspirerend en professioneel, waarbij u een goede balans creëert tussen ruimte geven en zicht houden op goed verloop van de organisatie. U bent in staat om, naast de focus op de dagelijkse operationele zaken, de processen binnen de afdeling op een hoger niveau te brengen. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift. U bent gedreven, analytisch sterk en in staat om bruggen te slaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Twan Relouw (Manager HR). Telefoon: 06-46321043
E-mail: twan.relouw@newayselectronics.com.

Heeft u interesse in deze rol en voldoet u aan het profiel, stuur dan uw motivatie en CV naar Twan Relouw (Manager HR). twan.relouw@newayselectronics.com.

« Terug naar overzicht